Om Salon Sevilla

Vi tilpasser alle behandlinger, så de passer til netop dig.

Salon Sevilla er en lokal herrefrisør i Pandrup nær Blokhus i Nordjylland

Vi tilbyder alt inden for herreklip og benytter både moderne teknikker samt de gamle engelske og danske traditioner fra 1900-tallet. Vi tilpasser alle behandlinger, så de passer til netop dig.

Erfaren og uddannet frisør

Hos Salon Sevilla får du en uddannet herrefrisør med stor erfaring. Salonen i Pandrup blev stiftet i 2012 af Renas, der har en dansk frisøruddannelse. Derefter udvidede han til 4 saloner fordelt i Nordjylland, men grundet Corona er det kun afdelingerne i Pandrup og Støvring, der har åbent i dag.

Behandling med dig i centrum

Når du besøger Salon Sevilla, er du i centrum. Vi går meget op i at tilpasse behandlingen og produkterne, så det hele passer til dig og dine ønsker. Når du kommer med en idé, står vi altid klar med vores ekspertise og rådgivning, så du får en behandling, der passer til dit ansigt og udtryk.

Når du sidder i vores frisørstol, er der altid tid til dig. Vi skynder os ikke gennem behandlingen, men giver os god tid til dig. Så kig forbi vores salon og nyd en dejlig varm kaffe og chokolade, mens vi tager os af dig.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere om Salon Sevilla, eller ønsker du at booke en tid? Så er du velkommen til at ringe til os på 22 38 44 24 eller sende en mail til sevilla@hotmail.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi salonen i Bredgade 17, 9490 Pandrup.

(+45) 22 38 44 24
sevilla@hotmail.dk